Richtige Ernährung

Welke voedingsgewoonten kunnen bij sommige vrouwen het risico op kanker verhogen

Welke voedingsgewoonten kunnen bij sommige vrouwen het risico op kanker verhogen? Hoe kan kanker worden voorkomen? Er zijn sommige vrouwen die geen gezondheidsproblemen hebben die tot kanker leiden en die er tegelijkertijd vatbaarder voor zijn, en de belangrijkste reden daarvoor is het soort voedsel dat wordt gegeten, en hieronder zullen we de meest belangrijke informatie met betrekking tot dat aspect van de problemen.

Verkeerde eetgewoonten veroorzaken kanker bij vrouwen

Kanker was niet een van de hedendaagse ziekten die onlangs opdoken, maar het werd vele jaren geleden ontdekt en in het begin was het moeilijk te behandelen, en het was een epidemie die de mensheid uitroeit, maar met wetenschappelijke inspanningen en ontdekte medicijnen werd het gemakkelijk te behandelen deze ziekte, maar deze kwestie was niet gerechtvaardigd voor een gemakkelijke infectie.

Sommige gevallen kunnen lijden aan de ziekte die in haar lichaam achterblijft en zich daarin nestelt tot de dood en ze zal er niet een deel van herstellen, dus voorzichtigheid is geboden en vermijdt alle soorten voedsel die tot kanker leiden, en door het volgende kunnen we zal deze typen presenteren en wat informatie erover verduidelijken.

1- Verwerkt voedsel

Er zijn veel onderzoeken uitgevoerd naar voedingsmiddelen die een percentage conserveermiddelen bevatten, en door die onderzoeken werd ontdekt dat deze voedingsmiddelen leiden tot stimulatie van vrije radicalen, en sommige relatieve resultaten zijn bewezen door deze onderzoeken, namelijk:

Wanneer het met 10% werd verhoogd, ging het bewerkte voedsel in voedingsmiddelen ook gepaard met een toename van 10% in het risico op kanker.

Daarom richtten studies zich op de groep voedingsmiddelen die niet meer worden verwerkt, namelijk NOVA Om de resultaten van eerdere onderzoeken te bevestigen, waaronder verpakt brood, kunstmatige snoepjes, frisdranken, verpakte maaltijden van beide soorten, of ze nu zout of zoet zijn, en diepvriesmaaltijden, en ontdekte dat de bereikte resultaten de juiste resultaten waren, en dit is wat ervoor zorgde dat bewerkte voedingsmiddelen bovenaan de lijst stonden van de meest populaire soorten voedingsmiddelen die obesitas veroorzaken. incidentie van kanker bij vrouwen.

Er zijn echter enkele soorten ingeblikt voedsel die niet op deze schadelijke manier zijn verwerkt, wat complicaties heeft, waaronder de volgende:

 • Bevroren peulvruchten.
 • gedroogde groenten.
 • gedroogd fruit.
 • de rijst.
 • de pasta.
 • Vlees en vis die in zout zijn geconserveerd.
 • eieren.
 • Kaas zonder zetmeel.
 • Onbewerkt verpakt brood.

Mis ook niet: Wat zijn de symptomen van leverkanker

2- Alcohol

Het is bekend dat vrouwen in het buitenland veel alcohol drinken, dus kanker verspreidt zich naar het buitenland onder vrouwen en mannen die veel drinken, maar studies hebben aangetoond dat het aantal glazen alcohol dat per dag wordt geconsumeerd een rol speelt bij het verhogen van het risico op kanker.

Er is opgemerkt dat het nuttigen van het equivalent van 3 soorten alcoholische dranken per week leidt tot snelle kanker in een vroeg stadium, vooral borstkanker.

Bij het uitvoeren van onderzoeken bij vrouwen die helemaal geen alcohol drinken, werd een groot percentage vrouwen met kanker niet ontdekt.

Toen een vergelijking werd gemaakt tussen dit en dat, werden relatieve aantallen bereikt waardoor het verschil tussen degenen die alcohol drinken en anderen die geen alcohol drinken, bekend kan zijn, en ze waren als volgt:

Vrouwen die alcohol drinken Vrouwen die geen alcohol drinken
kans op letsel 15% kans op letsel 10%

3- Kaas en zuivelproducten

Sommigen zullen misschien verrast zijn door de deelname van zuivelproducten aan dit probleem en hun opname in de lijst van voedingsmiddelen die kanker bij vrouwen veroorzaken, maar het is vermeldenswaard dat Amerikaans Nationaal Kankerinstituut In veel gevallen is er een verband geweest tussen kanker en zuivelproducten.

Waar een toename tot 53% is bereikt in de kans dat vrouwen kaas eten met kanker, en door studies zijn specifieke soorten kaas geïdentificeerd, namelijk Amerikaanse kaas, cheddarkaas en room.

Omdat ze aangaven dat het type kanker waar dit voedsel het doelwit van is eierstokkanker is, waarschuwden ze ervoor om niet te veel te eten, omdat deze schade niet zal optreden tenzij het in overvloed wordt gegeten.

Mis ook niet: Het effect van kankerverwekkende chemicaliën op celdeling en voortplanting

4- Verwerkt en rood vlees

In vlees zitten eigenschappen die leiden tot kanker, dat is de stimulatie die plaatsvindt in de vrije radicalen in het lichaam, maar met name rood vlees was het meest van de verschillende andere soorten vlees.

Aangezien de soorten vlees in twee soorten werden verdeeld, waarvan sommige snel kanker veroorzaken, en andere, zullen we hieronder voorbeelden van beide soorten laten zien:

Vlees veroorzaakt kanker Vlees veroorzaakt geen kanker
worst bevroren vlees
hamburger Natuurlijk vlees zonder bewerking
worst vers vlees
Krokant

Maar hoewel natuurlijk vlees geen kanker veroorzaakt, zijn er waarschuwingen tegen het eten van grote hoeveelheden vlees, in welk geval het een oorzaak van kanker kan zijn.

Wat bewerkt vlees betreft, classificeerde het ministerie van Volksgezondheid het in 2015 als een van de soorten voedsel die ook kanker veroorzaken bij vrouwen en mannen, en in 2017 werd gepubliceerd dat het eten van het equivalent van 3,5 stuks van dit soort vlees per dag verhoogt het risico op kanker met het equivalent van 12 %.

5- Verbrand voedsel

Veel mensen hebben de neiging om verbrand voedsel te eten, en het is vermeldenswaard dat de enige rechtvaardiging voor hen de smaak is die hen een beetje goed lijkt, vooral in brood en frites.

Daarom zijn er voldoende onderzoeken uitgevoerd naar dit soort voedsel om de schade die ermee verband houdt te kennen, en daardoor werd ontdekt dat er een mogelijkheid is dat het kanker veroorzaakt. Het chemische acrylamide Het percentage daarvan stijgt in voedsel als gevolg van overmatige bezinking en hoge temperatuur.

Dit werd ook bereikt na het uitvoeren van dat onderzoek op twee stukken brood, waarvan het ene vers brood was en het andere op verbrand brood, en in die gevallen werd het percentage van die chemische stof in elk van hen bereikt, en het was als volgt:

vers brood verbrand brood
9 microgram acrylamide. 167 mcg acrylamide.

6- Gefrituurd voedsel

Een van de voedingsmiddelen die bij vrouwen kanker veroorzaken en de meest bekende onder mensen is gefrituurd voedsel, omdat het leidt tot het ontstaan ​​van talloze ernstige gezondheidsproblemen, en onder deze problemen is kanker.

Ze gaf aan Dr. Amal Al-Bastomi is hoogleraar voedingswetenschap en -technologie aan het Agricultural Research Center En na eigen onderzoek naar gebakken aardappelen en ander voedsel dat in een grote hoeveelheid olie wordt gedaan, werd geconcludeerd dat kanker waarschijnlijker is in gevallen die dit soort voedsel in overvloed eten.

Ze adviseerde ook de noodzaak om op deze manier weg te blijven van het eten van voedsel en het te vervangen door gegrild of in de oven gebakken voedsel en eraan te wennen als een soort dagelijkse gezonde routine.

7- Suiker

Een van de soorten voedsel die het lichaam indirect beïnvloedt bij de incidentie van kanker, omdat het leidt tot zwaarlijvigheid, en op basis van die zwaarlijvigheid en omdat het een van de belangrijkste factoren is die tot kanker leiden, is suiker er afhankelijk van geworden en heeft dus een effect op gevallen die door deze ziekte zijn getroffen.

Mis ook niet: Wat zijn de symptomen van baarmoederkanker

Manieren om kanker te voorkomen

Welke voedingsgewoonten kunnen bij sommige vrouwen het risico op kanker verhogen

Maak informatie over deze ziekte niet beperkt, aangezien er veel verkeerde gewoonten zijn die u onbewust kunt doen en die kunnen leiden tot een verhoogd risico op infectie ondanks het niet consumeren van kankerverwekkend voedsel bij vrouwen, dus hier zijn de volgende tips:

 • Stop volledig met het gebruik van tabak.
 • Houd u in het dagelijks leven aan een gezonde routine, zoals sporten, gezond eten, een ideaal lichaam behouden en zo snel mogelijk van obesitas afkomen.
 • Blijf uit de buurt van de zonnestralen waaraan u gedurende lange perioden wordt blootgesteld, aangezien de gezonde zonnestralen vóór de middag zijn en de blootstelling slechts een half uur duurt, dus profiteer ervan.
 • Ontvang een kankervaccin.
 • Zorg altijd voor medische zorg en laat de nodige controles uitvoeren om de veiligheid van de gezondheid te waarborgen.

Vermijd het eten van voedsel dat tot kanker leidt, aangezien de complicaties van deze ziekte het punt van de dood bereiken, dus vermijd en beperk verkeerd gedrag.

Veel Gestelde Vragen

 • Draagt ​​een bepaalde soort voeding bij aan het voorkomen van kanker?

  Broccoli, bosbessen, groene thee, knoflook en vette vis.

 • Welke soorten kanker verschijnen voor obesitas?

  Kanker van de slokdarm, darm, baarmoeder en nieren.

 • Verminderen voedingssupplementen het risico op kanker?

  Er is geen medisch bewijs om de rol van voedingssupplementen bij preventie aan te tonen.

 • Is er een verband tussen vitamine D in het lichaam en kanker?

  Het hebben van een hoog vitamine D-gehalte in het lichaam helpt kanker te voorkomen.

Previous post
DKOU 2022 eröffnet in Berlin
Next post
Mußbacher Tänzer helfen weiterhin Flüchtlingen aus der Ukraine – Hintergrund