Medizin und Gesundheit

Verboden fruit voor patiënten met bonenbloedarmoede Richtige Ernährung

Het volgende is de belangrijkste informatie met betrekking tot de verboden vrucht voor patiënten met bloedarmoede bij bonen:

Verboden fruit voor patiënten met bonenbloedarmoede

Bonenbloedarmoede is een genetische ziekte die veel ernstige bijwerkingen veroorzaakt, zoals het breken van rode bloedcellen met geelverkleuring van het gezicht en lichaam, wanneer een persoon voornamelijk bonen eet en alle soorten voedsel die ze bevatten. Hier is een lijst met fruit dat verboden is voor patiënten met bonenbloedarmoede:

1. Veenbessen

Veenbessen zijn een van de soorten fruit die verboden zijn voor patiënten met bonenbloedarmoede, dus het wordt aanbevolen om ze zoveel mogelijk te vermijden, vooral voor kinderen met bonenbloedarmoede.

2. Bittere meloen

Bittere komkommer is een van de soorten fruit die wordt aanbevolen om te worden vermeden door mensen met bonenbloedarmoede.

Bitterkomkommers behoren tot de komkommerfamilie, maar bevatten dezelfde stof als bonen, dus het eten ervan veroorzaakt dezelfde symptomen als het eten van bonen.

De bittere komkommervrucht is een Aziatische plant waaruit veel nuttige stoffen kunnen worden gewonnen voor de behandeling van diabetes in Azië, Oost-Afrika en Zuid-Amerika, omdat deze stoffen vergelijkbaar zijn met insuline in hun werking om de bloedsuikerspiegel te verlagen.

Andere dingen die patiënten met bonenbloedarmoede moeten vermijden

Hier zijn enkele soorten voedsel, medicijnen en andere dingen die moeten worden vermeden door patiënten met bonenbloedarmoede:

1. Medicijnen verboden voor patiënten met bloedarmoede

De volgende zijn de belangrijkste medicijnen die verboden zijn voor patiënten met bonenbloedarmoede:


  • sommige soorten antibiotica

Sommige soorten antibiotica, bekend als Sulfa, veroorzaken de afbraak van rode bloedcellen bij patiënten met bonenbloedarmoede, omdat deze antibiotica vaak worden gebruikt om menselijke urineweginfecties te behandelen.

Een patiënt met bonenbloedarmoede wordt geadviseerd om een ​​arts te raadplegen alvorens een van deze antibiotica in te nemen, aangezien deze worden beschouwd als een van de soorten antibiotica die gevaarlijk zijn voor de gezondheid van deze patiënten.


  • Malaria medicijnen

Het wordt afgeraden om de medicijnen te gebruiken die worden gebruikt om malaria te behandelen bij patiënten met bloedarmoede bij bonen, en het wordt aangeraden om een ​​arts te raadplegen voordat u een van deze medicijnen gebruikt.

Malariamedicijnen kunnen bloedingen veroorzaken bij patiënten met bonenbloedarmoede, waardoor de ziekte ernstiger wordt.


  • Geneesmiddelen die worden gebruikt bij de behandeling van kanker

Sommige geneesmiddelen tegen kanker die worden gebruikt bij de behandeling van leukemie veroorzaken ernstige symptomen bij patiënten met bloedarmoede bij bonen, waardoor ze gaan bloeden, dus het is raadzaam om een ​​arts te raadplegen voordat u een van deze medicijnen gebruikt.

Sommigen nemen aspirine om pijn te verlichten, infecties te behandelen en vele ziekten te voorkomen, maar het wordt niet aanbevolen om aspirine te nemen door patiënten met bonenbloedarmoede.

Aspirine veroorzaakt bloedverdunners die bloedingen kunnen veroorzaken bij patiënten met bonenbloedarmoede.

2. Dingen en voedingsmiddelen die verboden zijn voor patiënten met bonenbloedarmoede

Het volgende is verboden voedsel voor patiënten met bonenbloedarmoede:


  • Bonen en peulvruchten

Een van de belangrijkste dingen die wordt geadviseerd om te vermijden door patiënten met bonenarmoede, is om geen bonen te eten, en het wordt ook aangeraden om andere soorten peulvruchten te vermijden, zoals: bonen, erwten, linzen en pinda’s.

Het gebruik van henna stimuleert de afbraak van rode bloedcellen bij patiënten met bonenbloedarmoede, dus het wordt aangeraden om het niet op hen toe te passen.

Kan bonenbloedarmoede worden behandeld?

Bonenbloedarmoede kan worden behandeld door alle soorten voedsel te vermijden die symptomen bij patiënten veroorzaken.

Bloeden stopt vaak als het binnen korte tijd optreedt, maar blootstelling eraan is gevaarlijk, wat de noodzaak bevestigt om alles wat het veroorzaakt te vermijden.

De arts geeft de patiënt meestal een lijst met de belangrijkste medicijnen en verboden voedingsmiddelen die bij deze patiënten symptomen veroorzaken, en de arts evalueert de toestand van de patiënt en hoe met de ziekte om te gaan op basis van elk geval.

Previous post
Krebsvorsorge: Wie man Krebs früh erkennt
Next post
Was Sie für den Ruhestand im Ausland wissen müssen