Das Eheleben

Seksuele omgang zorgde ervoor dat ze vanwege allergieën in het ziekenhuis werd opgenomen

Deze jonge Spaanse vrouw werd naar het ziekenhuis verwezen nadat ze geslachtsgemeenschap had gehad met haar partner, en haar leven was in gevaar.

Na bestudering van de resultaten van de testen gaven de artsen aan dat ze allergisch was voor het sperma van haar partner.

Waar ze last kreeg van vreemde symptomen na geslachtsgemeenschap, namelijk:

  • braken
  • ademhalingsproblemen
  • uitslag.

De artsen legden uit dat dit het eerste geval is dat werd geregistreerd en gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift (British Medical Journal Case Reports), en om het uit te leggen, vereenvoudigden de onderzoekers de zaak als volgt:

  • De vrouw nam een ​​bepaald type penicilline om een ​​oorontsteking waar ze aan leed te behandelen
  • Nadat hij geslachtsgemeenschap had gehad en sperma haar lichaam was binnengedrongen, had hij interactie met dit medicijn en veroorzaakte de eerdere symptomen.

De onderzoekers benadrukten op hun beurt dat vrouwen aandacht moeten besteden aan het binnendringen van sperma in hun lichaam als ze medicijnen gebruiken die penicilline bevatten, vooral als ze aan een bepaalde allergie lijden.

De oplossing voor dit probleem ligt in het gebruik van condooms, en dat artsen koppels hiervoor moeten waarschuwen bij het voorschrijven van medicijnen die stoffen bevatten die allergieën kunnen veroorzaken.

De onderzoekers wezen erop dat dit onderwerp van toepassing is op beide echtgenoten, omdat het mogelijk is dat het medicijn interageert met het sperma van de man, waardoor de vrouw gevoelig wordt.

Previous post
Een gelukkiger partner kan je beschermen tegen dementie
Next post
Hoe groene thee te drinken om af te slanken: belangrijke details