Das Eheleben

Paren die samen lachen, blijven lang samen

Resultaten van een nieuwe studie door onderzoekers van de Universiteit van Kansas onthulden dat koppels die samen lachen en hun eigen grappen hebben, langer blijven dan anderen.

Aan de andere kant merkten de onderzoekers op dat paren die gemene grappen over elkaar en hun relatie hebben, niet in staat zijn om lang bij elkaar te blijven.

De onderzoekers legden uit dat de grappen en het gelach tussen echtgenoten een essentiële pijler zijn van de sterke relatie en het begrip tussen hen.

De onderzoekers bereikten deze resultaten door zich te richten op meer dan 150.000 deelnemers, en bevestigden dat paren die samen grappen en gevoel voor humor creëren, de zogenaamde inside joke, de neiging hebben om lang bij elkaar te blijven.

De onderzoekers waarschuwden paren echter om geen rode lijnen te overschrijden in grappen en grappen, zoals die gericht zijn op de familie of partner van de partner, die grote problemen en meningsverschillen zouden veroorzaken.

Daarom is het belangrijk voor paren om hun grenzen te kennen in het maken van grappen, en niet om de partner te kleineren.

Terwijl de onderzoekers meldden dat stellen zouden moeten stoppen met grappen maken en grappen maken als ze de partner verdrietig of boos maken, is het doel om te lachen, niet om de zaak te bagatelliseren.

Previous post
Calorietekortdieet: een dieet dat u kan helpen gewicht te verliezen
Next post
Borstrekoefeningen – Web Medicine