Richtige Ernährung

Omega-3 fruit (12 fruit)

Vruchten die omega 3 bevatten Het voorziet het lichaam van de belangrijkste elementen die helpen bij de groei en het behoud van een gezonde immuniteit, en in het algemeen zijn fruit een van de belangrijkste voedingsstoffen die het lichaam permanent nodig heeft, dus ter informatie presenteren we hier de belangrijkste van deze vruchten en hun verschillende voordelen.

Over Omega 3

Het is een groep van verzadigde en onverzadigde zuren, die drie soorten bevat: (eicosapentaeenzuur, alfa-linolzuur en docosahescaanzuur).

Deze zuren zijn van het allergrootste belang bij het helpen van de functies van het lichaam en het beschermen tegen alle gevaren, en het versterken van de immuniteit, dus er moet aandacht aan worden besteed als een element en zijn aanwezigheid in de voeding, als voedsel, drank en medicijn.

Mis het ook niet: de bijsluiter Omega 3 Plus is een voedingssupplement

fruit met omega 3

Om Omega 3 te verkrijgen, is het noodzakelijk om te volgen waar het zich bevindt, door de voedingsstoffen te kennen die in de samenstelling zijn opgenomen, en een van de belangrijkste van deze elementen zijn fruit, waarvan veel artsen de noodzaak benadrukken om ze constant te vermeerderen en te eten, namelijk :

1- Kiwi en zijn schil

In de kiwischil vinden we een groep omega-3 in grote hoeveelheden, dus de schil, die ook vitamine C bevat, mag niet worden verwaarloosd.

2- Pel avoor een banaan

We vinden Omega 3 in de bananenschil, omdat het elementen bevat die de frisheid van de huid verhogen, en in het algemeen verhoogt het het gelukshormoon, omdat het antioxidanten bevat.

3- Aardbeienfruit

Aardbeien bevatten een zeer hoog gehalte aan omega-3 en ze bevatten verschillende andere belangrijke en effectieve elementen voor het verbeteren van de gezondheid van het lichaam, zoals kalium, dat werkt om het hart te versterken.

4- Papajafruit

Omegazuren zijn in grote hoeveelheden aanwezig in papaja en het bevat ook verschillende elementen die rijk zijn aan natuurlijke suikers en de belangrijkste vitamines die het lichaam opbouwen.

5- Mango en Omega-3

De mangofruit zit vol met heilzame elementen, vitamines en eiwitten die nodig zijn voor het lichaam, en het bevat ook zowel omega-3 als omega-4.

Mis ook niet: Omega 3 Plus Capsules Voedingssupplement Omega 3 Plus Capsules

6- Meloen en omega-zuren

Cantaloupe heeft een combinatie van omega-3- en omega-6-zuren en veel water, wat het lichaam beschermt tegen uitdroging. Het is ook een lichte vrucht met een goede smaak.

7- Het voordeel van avocado

Avocado wordt gekenmerkt door verschillende elementen die de immuniteit van het lichaam verhogen, omdat het een omega-3-groep bevat en werkt om het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen, waardoor het hart en de bloeddruk behouden blijven.

8- Rauwe bessen

Rauwe bessen bevatten zeer grote hoeveelheden omega, en het heeft ook andere voordelen bij het verbeteren van de conditie van het lichaam en het voorzien van het lichaam van verschillende zuren die nodig zijn in de lichaamsprocessen.

9- Bevroren watermeloen

Over het algemeen is watermeloen een zeer belangrijke vrucht om het lichaam van vocht en water te voorzien, omdat het een percentage van de omega-3-groep bevat en werkt om het lichaam te hydrateren en te ondersteunen met natuurlijke suikers.

10- Droge guave

De guavevrucht is een van de belangrijkste vruchten, vanwege de kracht van de voordelen die het biedt en de vitamines die het aan het lichaam levert. Het bevat ook hoeveelheden omega-3-groepen en de bladeren zijn ook van groot nut.

11- Citroensap

Het werkt om de psychologische toestand te verbeteren en bevat ook lichte niveaus van omega-3, en het verbetert ook het lichaam met vitamines en citrusvruchten in de verhoudingen die het lichaam verbruikt in zijn dagelijkse functies.

12- Kersenrood

Een vrucht die rijk is aan voordelen, vooral ongezoete kersen, omdat het omega-3-zuren bevat, en kersen zijn heerlijke vruchten die iedereen, vooral kinderen, accepteren, en ze bevatten ook verschillende andere vitamines.

Mis ook niet: Hoeveel omega-3-tabletten per dag

Voedingsmiddelen die de omega-3-groep bevatten

Vruchten die omega 3 bevatten

Niet alleen fruit bevat de omega-3-groep, maar ook deze groep is te vinden in verschillende andere voedingsmiddelen en sommige noten als volgt:

 • Eieren: Eieren bevatten de noodzakelijke eiwitten voor het lichaam en bevatten een gehalte aan omega-3.
 • Lijnzaad: Het kan worden gevonden in een olieachtige of gemalen toestand, met een grote hoeveelheid omega-3, vitamines en magnesium.
 • Vlees: vooral het vlees van dieren die goed vegetarisch zijn gevoed, omdat ze planten en gras eten die veel omega-3-vetzuren bevatten.
 • pompoenpitten.
 • Vis: Er zijn veel soorten vis die omega-3 bevatten, vooral oesters, omdat ze rijk zijn aan zink, koper en vitamine 12. Opgemerkt moet worden dat sommige mensen er allergisch voor zijn.
 • Spinazie: Er zit een hoog gehalte aan omega in de spinazieplant en het bevat ook een belangrijk ijzerelement voor het lichaam.
 • Melk en Yoghurt: Zuivelproducten zijn een van de voedingsmiddelen die veel omega-3 vetzuren en belangrijke eiwitten bevatten.
 • Ghee.
 • de pasta.
 • Walnoten: Een van de noten die rijk is aan omega-3, omdat het andere elementen bevat die nodig zijn voor het lichaam, vooral het bloed.
 • Pindakaas.
 • Meel: Meel is een van de noodzakelijke voedingsmiddelen omdat het krachtige elementen bevat, waaronder omega-3, en meel wordt gebruikt bij de productie van brood en andere gebakken producten die te danken zijn aan natuurlijke elementen die heilzaam zijn voor het lichaam.
 • Haver

Natuurlijke Omega 3 verhoudingen

Het lichaam heeft de omega-3-groep in een bepaald tempo nodig, bij voorkeur niet minder dan of meer dan het percentage dat het lichaam nodig heeft, en het varieert ook naar leeftijd en geslacht, en deze percentages zijn:

Geslacht/leeftijd baby kind 3:8 Vrouw 9:51 Man 9:51
De ratio 0,5 0.7:0.9 1.0:1.1 1.2:1.6

Voordelen Omega-3

We zijn geïnteresseerd in de groep omega-3-zuren vanwege het belang van de resultaten waaraan deze groep werkt, aangezien het het lichaam een ​​goede gezondheidstoestand verschaft en door artsen wordt aanbevolen om de systemen van het lichaam en hun werk te verbeteren, en onder deze voordelen:

 • Bescherming van de immuniteit tegen de risico’s van ziekten die het aanvallen.
 • Het hart versterken en beschermen tegen de risico’s van welke ziekte dan ook.
 • Verbeter het gezichtsvermogen en bescherm de ogen.
 • Het verminderen van depressies en angsten: door hormonen te reguleren, het lichaam de gewenste gezondheidstoestand te geven en de prestaties van zijn organen te verbeteren.
 • Elimineer infecties: De omega-groep bestrijdt virussen en infecties waaraan het lichaam wordt blootgesteld.
 • Verbeter de huidconditie: door het elimineren van stoffen die collageen proberen te vernietigen.

Mis ook niet: Hoe omega-3-capsules voor de huid te gebruiken

oudheden Omega-3 negatief

Als een persoon zijn toevlucht neemt tot het ondersteunen van het lichaam met omega-3 via capsules en andere gefabriceerde medicijnen, wordt hij kwetsbaar voor enkele negatieve symptomen, in tegenstelling tot het eten van natuurlijke stoffen, en onder deze effecten:

 • Sommige supplementen bevatten olie met een hoog gehalte aan vitamine A en D, die giftig kunnen worden.
 • Sommige mensen zijn allergisch voor vis.
 • Blootstelling aan sommige bloedstolsels.
 • Schade aan het spijsverteringsstelsel en het verteringsproces, waardoor veel gassen ontstaan ​​en diarree ontstaat.
 • Verhoogd risico op vergiftiging.

Het verdient altijd de voorkeur om te zorgen voor de natuurlijke bronnen van de elementen die het lichaam nodig heeft, zonder toevlucht te nemen tot industriële chemische verbindingen.

Veel Gestelde Vragen

 • Veroorzaakt het ontbreken van een omega-3-groep schade?

  Ja, want het is een belangrijke en onmisbare groep in het lichaam.

 • Vormt overmatige inname van omega-3-supplementen een probleem?

  Ja, het is mogelijk om het lichaam te beschadigen door het gebruik van deze supplementen.

 • Heeft omega 3 effecten op de huid?

  Ja, Omega 3 verbetert de teint en de glans.

Previous post
ostechnik.de – Neuer Spitzenverband Orthopädie-Schuhtechnik gegründet
Next post
DKOU 2022 eröffnet in Berlin