Richtige Ernährung

Mijn ervaring met het ontgiften van het lichaam

succes Mijn ervaring met het ontgiften van het lichaam Het was het resultaat van mijn gretigheid om de instructies van de dokter op te volgen wat betreft het nemen van medicijnen en doses en het volgen van natuurlijke methoden. Het lichaam verdrijft gifstoffen van verschillende plaatsen en dit wordt opgemerkt in de symptomen die het voelt, dus het verdient de voorkeur om de redenen te vermijden die iemand blootstellen aan de aanwezigheid van gifstoffen in zijn lichaam om het te behouden.

Mijn ervaring met het ontgiften van het lichaam

Nadat ik een lange en zware dag op het werk had doorgebracht, ging ik terug naar mijn huis en nam een ​​pauze. Mijn vrouw merkte dat ik erg moe en uitgeput was, en ze raadde me aan om een ​​warm bad te gaan nemen nadat ze klaar was met het bereiden van het eten. Ik maakte inderdaad mijn kleren klaar en zette de verwarming op de hoogste stand zodat mijn botten konden ontspannen.

Ik zat een kwartier in de badkamer met de stoom, waardoor ik genoot en ontspande, maar plotseling voelde ik dat mijn ogen brandden en de stoom belette me om te zien wat er om me heen was, en toen ik de raam of de deur van de badkamer, voelde ik ernstige duizeligheid waardoor ik flauwviel en in de badkamer viel.

Mijn vrouw hoorde het geluid van mijn val en haastte zich om me te controleren, maar toen ik de deur opendeed, vond ze me bewusteloos en de giftige dampen omringden me overal. Ik heb meteen een ambulance gebeld en ben naar het ziekenhuis gegaan zodat ik snel geholpen kon worden.

Zodra ik aankwam, installeerde de dokter een beademingsapparaat voor mij en voerde een uitgebreid bloedonderzoek uit. Verrassend genoeg ontdekte de dokter dat het bloed een hoog percentage gifstoffen bevatte. Toen hij naar de oorzaak en mijn medische geschiedenis vroeg, vertelde mijn vrouw hem dat ik niet aan een chronische ziekte leed, dus ging hij gewoon een warm bad nemen en was Steam in de badkamer.

Daar besefte de dokter de reden en vertelde haar dat de stoom die met het hete water werd uitgestoten een negatieve wisselwerking had met het gas dat uit de verwarming in de badkamer kwam, waardoor het koolmonoxide vormde, wat als een gevaarlijk giftig gas wordt beschouwd.

Maar de dokter verzekerde haar dat het percentage gifstoffen uit het lichaam kan worden verwijderd, aangezien het nog steeds onder controle is en het risiconiveau niet heeft overschreden. Na 24 uur nadat ik het ziekenhuis was binnengegaan, was ik in staat om bij bewustzijn te komen en de aanwezigheid van veel medische apparaten die op mij waren aangesloten. Mijn vrouw vertelde me wat er met me was gebeurd, en ik had niet verwacht dat de stoom gifstoffen in het lichaam zou kunnen brengen.

Ik kreeg de nodige medische zorg en de dokter stemde er niet mee in me uit het ziekenhuis te ontslaan totdat het niveau van gifstoffen veel minder was geworden, en hij adviseerde me om voor mijn gezondheid te zorgen en ervoor te zorgen dat ik het raam openzette tijdens het douchen en niet te lang te wachten. de tijd.

Met het nemen van de nodige medische medicijnen om het lichaam te voorzien en vitamines die de organen beschermen tegen de aandoening waaraan ik werd blootgesteld als gevolg van gifstoffen, nu ik weer aan het werk ben en een andere levensroutine heb, de pijn die ik gevoeld deed me de zegen van gezondheid beseffen en dat je lichaam vrij is van gifstoffen.

Dat deed me vertellen over mijn ervaring met het reinigen van het lichaam van gifstoffen, zodat anderen niet dezelfde fout maken die ik heb gemaakt.

Mis ook niet: de snelste manier om je buik van kak schoon te maken

Symptomen die wijzen op de aanwezigheid van gifstoffen in het lichaam

In het geval dat de oorzaak van het gif dat het lichaam binnendringt een insectenbeet is, het eten van besmet voedsel of een hoeveelheid bijtende wasmiddelen of iets dergelijks, zult u merken dat de persoon symptomen heeft die anders zijn dan normaal, en ze blijven verhoog geleidelijk totdat hij hevige pijn krijgt, dus u moet onmiddellijk een arts raadplegen als u de volgende symptomen opmerkt:

 • Merk op dat de adem vies is geworden.
 • Lijdend aan botpijn.
 • Spasmen van het lichaam.
 • Constipatie meer dan normaal.
 • Blootstelling aan plotselinge gewichtstoename.
 • stemmingswisselingen
 • Zich uitgeput en moe voelen van de minste inspanning.
 • Merk op dat de afscheiding van zweet door het lichaam buitensporig is geworden.

Redenen voor de ophoping van gifstoffen in het lichaam

Elke persoon moet aandacht besteden aan zijn gezondheid en de oorzaken vermijden die hem blootstellen aan vergiftiging, aangezien het reinigen van het lichaam van gifstoffen te wijten was aan het volledige gebrek aan bewustzijn van de gevaren waaraan een persoon kan worden blootgesteld, aangezien deze redenen als volgt zijn :

 • Inslikken van chemicaliën of ongepaste medicatie.
 • Overmatige inname van voedingsmiddelen die suikers en vetten bevatten.
 • Overmatige frisdranken en voedingsmiddelen die conserveermiddelen bevatten.
 • Omgeven worden door vervuilde lucht.
 • Overmatig gebruik van mobiele telefoons en tv kijken, al deze schadelijke stralen veroorzaken vergiftiging van de ontvangst ervan door het lichaam.
 • Ernstige stress.

Mis ook niet: natuurlijke dubbelepuntreiniging thuis

Natuurlijke manieren om het lichaam van gifstoffen te reinigen

Hoewel ik graag de door de arts voorgeschreven medicijnen in mijn behandelingsroutine wilde nemen, speelde mijn follow-up van enkele methoden die helpen het lichaam van gifstoffen te reinigen op natuurlijke wijze een rol bij de snelheid van mijn herstel.

Van hen merkte ik een groot verschil in mijn gezondheid en mijn vermogen, waardoor ik mijn werk en dagelijkse taken weer op een goede manier kon uitvoeren, aangezien deze methoden als volgt waren:

 • Stop met roken: als u de toevoer van giftige gassen van sigaretten naar het lichaam in slechts drie weken stopt, kunt u gifstoffen voor een groot deel uit het lichaam verwijderen.
 • Besteed aandacht aan de aanwezigheid van voedingsvezels in uw dagelijkse maaltijden, die u vindt met haver, rijst, wortelen, bonen, enz., Omdat ze sneller oplossen en gifstoffen met zich meedragen uit het lichaam.
 • Train meer uren dan normaal per dag, om de hoeveelheid zweet die uit het lichaam komt te vergroten.
 • Voer minstens een half uur per dag yoga-oefeningen uit om stress en hartaanvallen te verminderen, en hierdoor wordt de activiteit van de geest en het hart verbeterd en kunt u uw gezondheid sneller herstellen.
 • Het is onmisbaar om continu sappen en vloeistoffen te consumeren, omdat ze een rol spelen bij het bereiken van een evenwicht in de voeding, en tot de belangrijkste sappen behoren appels, selderij, spinazie, peterselie en gember.
 • Het verdient de voorkeur dat een persoon geuren ruikt die de ontspanning helpen vergroten.
 • Zorg ervoor dat u uzelf en uw zintuigen verwent door vochtinbrengende crèmes en crèmes te gebruiken en niet gestrest te raken.
 • Massage speelt een belangrijke rol bij het verdrijven van gifstoffen uit het lichaam, vooral die in de huid aanwezig zijn. Als u geen toevlucht kunt nemen tot een massagesessie, kan de huid met een zachte borstel worden ingewreven, totdat de cellen dode delen eruit verdrijven en nieuwe delen gezonder groeien.
 • Een van de belangrijkste manieren om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen, is door grote hoeveelheden water te drinken om de activiteit van de interne organen te verbeteren, en in ruil daarvoor verwijdert het lichaam ze snel in de vorm van zweet en urine.
 • Vermijd voedingsmiddelen en dranken die veel suiker en alcohol bevatten.
 • Het eten van vis, peulvruchten, uien en tomaten speelt een rol bij het verhogen van de activiteit van de lever en de nieren, wat het lichaam helpt gifstoffen te verwijderen.
 • Het verdient de voorkeur om tijdens de herstelperiode thee en koffie te minderen.

Mis ook niet: Belangrijke voedingsmiddelen en dranken om de dikke darm van gifstoffen te reinigen

Waar gifstoffen het lichaam verlaten

Mijn ervaring met het ontgiften van het lichaam

Het menselijk lichaam verdrijft gifstoffen op veel plaatsen, en dit komt omdat alle organen abnormale activiteit opmerken waardoor ze actiever worden om terug te keren naar hun normale toestand. Dit is wat ervoor zorgde dat ik snel herstelde in mijn ervaring met het reinigen van het lichaam van gifstoffen, aangezien plaatsen zijn als volgt:

de huid De huid verdrijft de gifstoffen in het water door zweet af te scheiden
Ademhalingssysteem Het verdrijft gifstoffen door ze aan het slijm in de ademhalingsstroom te laten kleven, en van hen buiten het lichaam
Spijsvertering De lever en dunne darm verdrijven de parasieten die aanwezig zijn in de gifstoffen, die worden uitgescheiden met het afval
Urinewegen Gifstoffen worden verdreven nadat de nieren gifstoffen hebben gezuiverd
lymfesysteem Het werkt continu om gifstoffen te verdrijven door de milt en lymfeklieren

Mijn enthousiasme om enkele natuurlijke methoden te gebruiken die helpen het lichaam van gifstoffen te reinigen, speelde een rol in het succes van mijn ervaring nadat ik mijn leven zou hebben verloren.

Veel Gestelde Vragen

 • Helpen detox-drankjes het lichaam van gifstoffen te reinigen?

  Ja, met name die bevatten citroen, komkommer, appel, kaneel en groene thee.

 • Wat zijn de gemakkelijkste thuismethoden waarmee een persoon weet hoeveel het lichaam gifstoffen verdrijft?

  Door de kleur van ochtendurine en deze te vergelijken met voorgaande dagen.

 • Speelt slaap een rol bij het opruimen van gifstoffen uit het lichaam?

  Ja, natuurlijk, want het helpt de zenuwen te ontspannen en stress te voorkomen.

Previous post
Beinschmerzen sind nicht immer ein Fall für Orthopäden
Next post
ostechnik.de – Neuer Spitzenverband Orthopädie-Schuhtechnik gegründet