Wachstum und Entwicklung des Kindes

Laat daarom uw kind water uit de kraan drinken!

Een nieuwe studie, uitgevoerd door onderzoekers in de Verenigde Staten van Amerika, toonde aan dat kinderen mineraalwater laten drinken om ze te behoeden voor eventuele verontreinigingen die kraanwater met zich mee kan brengen, hun tandgezondheid meer schade kan berokkenen dan enig beoogd voordeel!

Het is vermeldenswaard dat mensen die water rechtstreeks uit de kraan drinken meestal gevoeliger zijn voor hoge niveaus van lood in het bloed, maar tegelijkertijd bevat kraanwater hogere niveaus van fluoride, wat direct bijdraagt ​​aan het verminderen van de kans op tandbederf .

De studie toonde aan dat voor elke 3 personen van wie de leeftijd varieerde tussen 2-19 jaar, en analyses toonden de aanwezigheid van lood in bepaalde verhoudingen in hun bloed, 50% van hen tandbederf bleek te hebben.

De mineraalwaterrage begon jaren geleden, zodat een groot percentage mensen in verschillende landen van de wereld overstapte op het gebruik van mineraalwater als vervanging van kraanwater uit angst voor vervuiling en ziekte.

Alleen al in de Verenigde Staten overtrof de verkoop van mineraalwater in 2016 de verkoop van frisdrank en frisdrank, een precedent in zijn soort, met een stijging van 16% ten opzichte van het voorgaande jaar.

Tandbederf komt veel voor, vooral bij Amerikaanse kinderen, en het is een aanzienlijk gezondheidsprobleem, en het heeft veel gezondheids-, educatieve en financiële gevolgen in latere tijden in het leven van de patiënt.

En statistieken in de Verenigde Staten van Amerika toonden aan dat bijna 40% van de kinderen in het algemeen besmet was met tandbederf, in ieder geval voordat ze de leeftijd bereikten waarop ze naar de crèche gingen, wetende dat een op de 5 kinderen geen passende behandeling voor tandbederf krijgt.

Veel landen in de wereld leveren kraanwater en versterken het met gezonde elementen, waaronder fluoride, dat tanden beschermt tegen tandbederf. Het is bekend dat tandbederf vreselijke pijn veroorzaakt bij de patiënt, en als het onbehandeld blijft, kan het leiden tot het volledige verlies van sommige tanden.

Previous post
Ontwikkelingsstadia van baby’s van 3-6 maanden
Next post
Wanneer komt zwangerschapsafscheiding naar beneden? Geneeskunde Web