Alternative Medizin

Komijn voor borstvergroting – Web Medicine Alternative Medizin

Komijn wordt gebruikt als een soort smaakmaker die wordt toegevoegd aan voedsel dat verkrijgbaar is in de vorm van poeder of gedroogde zaden, daarnaast heeft het veel gezondheidsvoordelen, en vanuit dit standpunt zullen we leren over de mogelijkheid om komijn te gebruiken om de borst te vergroten :

Komijn voor borstvergroting: wat is de waarheid erover?

Over komijn gesproken voor borstvergroting, er moet worden opgemerkt dat er geen magische natuurlijke manier is om de borstomvang te vergroten, en plastische chirurgische methoden zijn de meest effectieve manier om grotere borsten te krijgen, en er zijn geen studies die daadwerkelijk het effect van komijn hebben onderzocht. voor borstvergroting in het bijzonder.

Een studie onderzocht het effect van zwarte komijnzaad op de groeiprestaties van kippen, en er werd vastgesteld dat het de eiwitafzetting in de borstspieren hielp verbeteren, en daarom concluderen we dat het kan helpen bij het vetmesten, wat een toename van de borstomvang kan stimuleren .

Komijn kan een effectief effect hebben bij het vergroten van de omvang van de borst door de borst te masseren met een crème bestaande uit komijn- en venkelzaadextract, of door te masseren met komijnolie. Geeft de borst een voller uiterlijk.

Hoe komijn te gebruiken om de borst te vergroten

Er is geen bewijs dat de methode van het gebruik van komijn om de borst te vergroten is bewezen, en er moet worden opgemerkt dat u een arts moet raadplegen voordat u het probeert om er zeker van te zijn dat u geen storende bijwerkingen krijgt. De volgende zijn de meest prominente methoden:

1. Massagemethode met komijnolie

Komijn kan een effectief effect hebben bij het vergroten van de borstomvang door de borst te masseren met een crème bestaande uit komijn- en venkelzaadextract of massage met komijnolie, en de massagemethode is een natuurlijke methode die de elasticiteit van de huid kan verhogen, de huid kan versterken spieren die de borst ondersteunen, verhogen de doorbloeding en kunnen slapper worden, waardoor de borsten er voller uit kunnen zien.

2. Hoe komijnthee te bereiden

Wat betreft de methode die we zullen bespreken, ongeacht het masseren van de borst met komijnolie, deze is niet bedoeld voor borstvergroting, maar kan onder toezicht van een arts worden geprobeerd:

Deze methode is eenvoudig te bereiden en omvat het volgende:

 • 1 theelepel komijnzaad.
 • anderhalve kop water.
 • Een halve theelepel honing (naar smaak).

 • Hoe voor te bereiden

Je kunt thuis komijnthee bereiden, wat op de volgende manier gebeurt:

 1. Rooster de komijnzaadjes in een steelpan op laag vuur en roer gedurende vijf seconden.
 2. Giet het water over de komijn en breng het water aan de kook.
 3. Haal de mix van het vuur.
 4. Dek de pot af en laat het mengsel drie tot vijf minuten rusten.
 5. Zeef het mengsel en giet het in een kopje, voeg honing toe en roer goed door voor het opdienen.

Komijn schade

Het gebruik van komijn is een van de soorten zaden die veilig te gebruiken zijn, maar het kan enkele bijwerkingen veroorzaken als het oraal wordt ingenomen. Onder de schade van komijn noemen we het volgende:

 • Abortus bij zwangere vrouwen.
 • Maag aandoeningen
 • Komijn gevoeligheid.

Andere natuurlijke manieren om borsten te vergroten

Er zijn verschillende methoden die kunnen bijdragen aan een toename van de borstomvang, en er moet worden opgemerkt dat ze in sommige gevallen niet effectief of schadelijk kunnen zijn, dus een arts moet worden geraadpleegd, en onder deze methoden noemen we het volgende:

 • Fenegriekzaden: Het kan worden gemengd met mosterdolie en de borsten zachtjes worden gemasseerd, omdat fenegriek de borstvergroting kan stimuleren omdat het een rijke bron van oestrogeen is.
 • Lijnzaad: Lijnzaad kan op twee manieren worden gebruikt, aangezien een geschikte hoeveelheid aan voedsel kan worden toegevoegd en direct kan worden gekauwd.
 • soja: Het kan bijdragen aan borstvergroting, omdat het een rijke bron van fyto-oestrogenen is, die de borstgroei kunnen stimuleren.
 • Melk en zuivelproducten: Het eten van volle melk en zijn producten kan bijdragen aan borstvergroting, omdat het een rijke bron van vet is.
 • Venkelzaad: Het masseren van de borsten met een mengsel van venkelpoeder en olijfolie kan helpen de borstomvang te vergroten, en gemalen venkelzaadjes kunnen ook aan voedsel worden toegevoegd.
 • Noten: Het bevat een hoog percentage enkelvoudig onverzadigde vetten die gunstig zijn bij het opbouwen van de weefsels in de borst.
 • Papaja: Het eten van een mengsel van melk en papaja kan effectieve resultaten hebben bij borstvergroting, maar het wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen om dit mengsel te nemen.
Previous post
Voordelen van melk met honing: beter slapen, sterkere botten Richtige Ernährung
Next post
„Decision regret“ – Diese Alternativen zur Operation gibt es