das Herz

Hoe zal de menselijke vorm er in het jaar 3000 na Christus uitzien?

Met behulp van kunstmatige-intelligentietechnologie creëerden onderzoekers een model van de menselijke vorm in het jaar 3000 na Christus of een paar eeuwen later, en het werd beschreven als angstaanjagend omdat mensen lange uren op telefoons en computers doorbrachten, en de onderzoekers zeiden dat dit is een stimulans voor de huidige generaties om het gebruik van technologie te verminderen.

Dit angstaanjagende model heet Mindy en benadrukt het buitensporige en ongezonde gebruik van technologie.

De onderzoekers zeiden dat de mening van veel experts werd genomen voordat dit 3D-model van de toekomstige menselijke vorm werd gemaakt vanwege het voortdurende gebruik van verschillende technologische technieken.

Wat betreft de beschrijving van dit model, het lijkt een gebogen rug te hebben met een dikke, korte nek en naar voren gebogen. Wat betreft de handen, ze zullen de vorm hebben van de handen die de telefoon vasthouden of in de vorm van klauwen, en er zullen extra plooien in de oogleden verschijnen. Meer beschrijving en details zijn als volgt:

  • Dr. Nikola Djordjevic, een van de artsen die dit experiment uitvoerde, zei dat het op een bepaalde manier vasthouden van de telefoon de contactpunten in de hand beïnvloedt, waardoor uiteindelijk de hand-klauwvorm of het carpaletunnelsyndroom ontstaat.
  • Dr. Nicola voegde eraan toe dat dit ook van invloed zal zijn op de vorm van de elleboog van de hand om permanent in een hoek van 90 graden te verschijnen, aangezien de elleboog van de hand die gedurende een lange tijd gebogen is, ervoor zal zorgen dat de zenuw achter de elleboog wordt uitgerekt en druk uitoefent. ben ermee bezig.
  • De vorm van de nek zal veranderen als gevolg van de samentrekking van de spieren in de nek, veroorzaakt door het constant kijken naar de apparaten. Hoe meer spieren wennen aan deze positie, hoe moeilijker het zal zijn om de hoofd omhoog.
  • Onderzoekers geloven dat er extra plooien in het ooglid verschijnen om de ogen te beschermen tegen herhaalde blootstelling aan licht.
  • Een dikkere schedel en kleinere hersenen zouden worden verwacht.
Previous post
Kaneel- en insulineresistentie – Webgeneeskunde Diabetes
Next post
Voordelen van bloemkool voor mannen – Web Medicine Alternative Medizin