Diät und Gewichtsverlust

Hoe groene thee te drinken om af te slanken: belangrijke details

Laten we leren hoe we groene thee kunnen drinken om af te slanken, naast enkele belangrijke informatie:

Hoe groene thee te drinken om af te vallen: details en aanbevelingen

Een handvol groene thee of vers gezette zakjes groene thee voor je neus? Lees verder om te weten hoe u hiervan kunt profiteren om af te vallen:


 • Hoe groene thee te drinken om af te slanken

Hier zijn de details over het drinken van groene thee om af te slanken:

1. Ingrediënten

Hier is een lijst met de componenten die u nodig hebt:

 • groene theelepel.
 • Kopje water.

2. De methode

Hier leest u hoe u groene thee zet: 

 1. Een kopje water wordt opgewarmd, daarna wordt er een eetlepel groene thee aan toegevoegd.
 2. Bedek de beker en zet opzij.
 3. Na 1-3 minuten is je kopje groene thee klaar om te drinken.


 • De beste tijden om groene thee te drinken

Iemand kan je vertellen dat de ochtendperiode de beste tijd is om groene thee te drinken tijdens het volgen van de methode om groene thee te drinken om af te slanken, terwijl een andere persoon je kan adviseren om het voor het slapengaan te drinken, dus lees de volgende regels om de waarheid over de beste tijd om dit soort thee te drinken:

1. In de ochtend

Het regelmatig drinken van een kopje groene thee in de ochtend kan helpen om overtollig gewicht kwijt te raken, maar het verdient de voorkeur om groene thee op een lege maag te vermijden, omdat de tannines en het cafeïnegehalte van groene thee de aanmaak van verhoogde hoeveelheden maagzuur kunnen stimuleren. kan leiden tot het ontstaan ​​van sommige aandoeningen in het maagdarmkanaal, zoals:

2. Tussen de maaltijden door

Om het meeste uit de formule van groene thee te halen, is het beter om deze thee tussen de maaltijden door te drinken, met name twee uur voor of na het eten van de hoofdmaaltijden.

Het drinken van groene thee op dit moment zal ervoor zorgen dat uw lichaam de voedingsstoffen heeft opgenomen die het nodig heeft van maaltijden, en dat groene thee dit absorptieproces niet verstoort, aangezien het gehalte aan sommige actieve ingrediënten in groene thee, zoals catechinen, het vermogen van het lichaam kan verminderen om bepaalde voedingsstoffen opnemen. , Leuk vinden:

 • Caseïne eiwit gevonden in melk.
 • Onze mineralen zijn ijzer en calcium.
 • Vitamine B1.

3. Voor het slapen gaan

Sommigen raden aan om ’s avonds vlak voor het naar bed gaan groene thee te drinken, maar deze thee bevat cafeïne, dus het kan slaapstoornissen veroorzaken als het vlak voor het slapengaan wordt gedronken, vooral als het lichaam erg gevoelig is voor cafeïne.

Daarom is het beter om overdag te volstaan ​​met het drinken van groene thee, of ’s avonds minimaal twee uur voor het slapengaan te drinken.


 • De aanbevolen hoeveelheid groene thee

Er wordt aangenomen dat het drinken van 2-3 kopjes per dag verdeeld over de uren van de dag voldoende kan zijn om het gewenste effect te bereiken en extra kilo’s kwijt te raken, maar de juiste hoeveelheid kan van persoon tot persoon verschillen, afhankelijk van bepaalde factoren, met name de mate van de gevoeligheid van het lichaam voor de cafeïne in groene thee.


 • Belangrijke aanbevelingen met betrekking tot het drinken van groene thee

Voordat u begint met het toepassen van de methode om groene thee te drinken om af te slanken, zijn hier enkele belangrijke aanbevelingen:

 • Het heeft niet de voorkeur om groene thee met melk te drinken, omdat de vetstoffen in melk de neiging hebben zich te binden aan enkele van de actieve stoffen in groene thee, waardoor de effectiviteit van de thee afneemt.
 • Een kopje lauwwarme groene thee kan worden opgewarmd, een beetje verwarmen kan het gehalte van sommige van de actieve stoffen erin verhogen, dus het kan een beter idee zijn om het te verwarmen dan koud te drinken als je het erbij vergeet.
 • Het verdient de voorkeur om deze thee te bereiden van verse groene thee, aangezien het gebruik van groene thee die ouder is dan 6 maanden het voordeel van een kopje groene thee voor het afvallen kan verminderen, aangezien groene thee daarna enkele van zijn effectieve bestanddelen kan gaan verliezen. periode.
 • Drink bij voorkeur geen groene thee tijdens de maaltijden.

Hoe kan groene thee helpen om af te vallen?

Groene thee kan helpen om gewicht te verliezen, vooral in de buikstreek, omdat deze thee rijk is aan verbindingen die de vetmassa kunnen verminderen en gewichtsverlies kunnen versnellen, zoals: cafeïne, catechines, en deze en andere verbindingen kunnen helpen het gewenste gewichtsverlies te bereiken via het volgende: 

 • Versnel het tempo van de stofwisseling.
 • Vetoxidatieprocessen in het lichaam bevorderen.
 • Het verhogen van het uithoudingsvermogen van het lichaam, wat het vermogen van het lichaam om efficiënt deel te nemen aan activiteiten en sporten kan verbeteren.
 • Vermindering van de niveaus van het hormoon ghreline, wat kan helpen de eetlust te onderdrukken en hongergevoelens te verminderen
 • Bestrijding van sommige spijsverteringsstoornissen die een negatief effect kunnen hebben op gewichtsverlies en het vermogen om te oefenen, zoals: gastro-intestinale infecties, obstipatie en winderigheid.

Groene thee kan ook helpen om sommige gezondheidsproblemen die verband houden met obesitas en een hoog lichaamsgewicht onder controle te houden, zoals: hoge bloeddruk en een hoog cholesterolgehalte. Het wordt daarom soms aanbevolen om groene thee in het dieet op te nemen om de body mass index te verlagen en obesitas te bestrijden. .

Groene thee schade

Nadat we de methode hebben behandeld om groene thee te drinken voor gewichtsverlies, moeten we er rekening mee houden dat het drinken van groene thee in overmatige hoeveelheden tot bepaalde complicaties kan leiden, zoals:

 • Hoge bloeddruk, vooral bij consumptie van meer dan 3 koppen van deze thee per dag door mensen met hoge bloeddruk.
 • Verschillende aandoeningen en problemen in het spijsverteringsstelsel, zoals: zure oprispingen, diarree en braken.
 • Het verhogen van de bloedvloeistofspiegel, vooral bij het drinken van deze thee door mensen met bloedingsstoornissen of die oorspronkelijk bloedverdunners gebruikten.
 • Andere complicaties, zoals slapeloosheid, het stimuleren van het verlies van grotere hoeveelheden calcium en hypoglykemie.

Opgemerkt moet worden dat het optreden van enkele van de hierboven genoemde complicaties een negatief effect kan hebben op het vermogen van het lichaam om af te vallen, dus drink groene thee bij voorkeur met mate en voorzichtig.

Previous post
Seksuele omgang zorgde ervoor dat ze vanwege allergieën in het ziekenhuis werd opgenomen
Next post
Seks helpt je te slapen – WebMD