das Herz

De Wereldgezondheidsorganisatie waarschuwt voor de verspreiding van een virus onder scholieren

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft gewaarschuwd voor een grote verspreiding van het virus onder scholieren, aangezien het een stijging heeft opgemerkt van het percentage kinderen dat in het ziekenhuis is opgenomen, naast de noodzaak om een ​​aantal van hen in het ziekenhuis op te nemen en onder zorg en toezicht te houden, aangezien ziekenhuizen en zorgverleners hebben gemeld dat driekwart van de kinderziekenhuisbedden nu vol is.

In pogingen om het wijdverspreide virus te verklaren, bevestigden de specialisten dat het het respiratoir syncytieel virus (RSV – Respiratoir syncytieel virus) is, een veel voorkomend virus dat leidt tot infecties in de neus, keel en luchtwegen. Zijn eerste is serieuzer.

Wat betreft de reden voor de wijdverbreide verspreiding dit jaar en de noodsituaties die het veroorzaakten, werd uitgelegd dat er de afgelopen twee jaar aanzienlijk en merkbaar aan preventie- en afstandsmaatregelen is gewerkt, maar dat landen en individuen zijn begonnen het werk met hen te verminderen, en sommigen van hen hebben ze volledig geannuleerd. Dit is op zijn beurt de reden voor de verspreiding van ziekten en infectieoorzaken.

Artsen bevestigden ook dat kinderen de afgelopen twee jaar niet veel zijn blootgesteld aan ziektekiemen en ziekteverwekkers, en dit leidde tot een zwakke immuniteit bij hen en maakte hen ook kwetsbaarder voor risico’s en infecties, waardoor de ernst van hun ziekte erger werd en ziekenhuisopnames nodig waren. in een goed aantal.

Symptomen van respiratoir syncytieel virus

De belangrijke vraag moet nu gaan over de algemene symptomen van dit virus, die als volgt zijn:

  • Loopneus.
  • Zwakte en verlies van eetlust.
  • Hoesten, piepende ademhaling.
  • niezen,
  • Hoge temperatuur.

Hoe kan ziekte worden aangepakt?

Het is belangrijk om de ziekte het hoofd te bieden, omdat het belangrijk is om preventieve maatregelen te nemen en de gezondheid van kinderen te behouden, en dit kan op de volgende manieren worden gedaan:

  • Leer kinderen meerdere keren per dag goed hun handen te wassen.
  • Zorg goed voor uw kind wanneer hij voor het eerst symptomen vertoont en probeer hem te isoleren van de rest van het gezin.
  • Zorg ervoor dat u alle oppervlakken van het huis steriliseert en schoonmaakt, vooral die van de besmette persoon.
Previous post
De Food and Drug Administration keurt een medicijn goed dat diabetes type 1 vertraagt, en het zal binnenkort verkrijgbaar zijn in de apotheek die Augen
Next post
Behandeling van knokkelkoorts met voedsel – Web Medicine Alternative Medizin