die Augen

De Food and Drug Administration keurt een medicijn goed dat diabetes type 1 vertraagt, en het zal binnenkort verkrijgbaar zijn in de apotheek die Augen

De Food and Drug Administration keurde de eerste behandeling goed om diabetes type 1 uit te stellen, en het management van de instelling zei dat dit medicijn de ziekte ongeveer twee jaar vertraagt ​​zonder het te behandelen of te voorkomen, en gaf aan dat de vertraging langer kan zijn, tot ongeveer 11 jaar.

Het aangekondigde medicijn draagt ​​de wetenschappelijke naam Teplizumab en het medicijn zal worden geproduceerd door (Provention Bio), dat zal samenwerken met (Sanofi) om het medicijn in de Verenigde Staten van Amerika op de markt te brengen onder de handelsnaam (Tzield).

In een interview met Provention kondigde hij aan dat dit medicijn eind dit jaar in de apotheek verkrijgbaar zal zijn. Wat de prijs betreft, werd aangekondigd dat één doos $ 13.850 zou kosten, dwz een behandelingskost van $ 193.900 binnen een periode van veertien dagen.

Dr. Kevan Herold van Yale University, die een hoofdonderzoeker is in de proeven met dit medicijn, zei dat het medicijn antilichamen bevat die voorkomen dat T-immuuncellen insulineproducerende cellen in de pancreas aanvallen, en hij zei dat het zal worden gebruikt voor patiënten die het risico lopen diabetes te ontwikkelen van het eerste type, en zij zijn degenen die antilichamen hebben die wijzen op de aanval van het immuunsysteem op de pancreas, en wat betreft de methode om de behandeling te nemen, het vereist een inname gedurende een periode van 14 dagen.

Deskundigen hebben bevestigd dat diabetes type 1 meestal in de puberteit verschijnt, wanneer het individu plotselinge vermoeidheid begint te voelen, vaak moet plassen, grote hoeveelheden water drinkt en gewicht verliest.

Deskundigen hebben bevestigd dat deze behandeling een nieuwe deur zal openen voor de rol van immunotherapie bij diabetes, en er wordt verwacht dat het ook voordelen zal opleveren bij andere ziekten en aandoeningen, zoals: kanker.

Previous post
Insulineresistentie behandelen met voedsel – Web Medicine Diabetes
Next post
De Wereldgezondheidsorganisatie waarschuwt voor de verspreiding van een virus onder scholieren