die Augen

De eerste klinische proef van het injecteren van mensen met gekweekt bloed in een laboratorium die Augen

De onderzoekers kondigden de lancering aan van het eerste klinische experiment waarbij in het laboratorium gekweekt bloed wordt getransfundeerd naar mensen, en in de details van het experiment werd aangekondigd dat het zal plaatsvinden op 10 gezonde en gezonde vrijwilligers, en bloed zal worden getransfundeerd naar ze twee keer en met een tussenpoos van ongeveer vier maanden, en wat betreft bloedeenheden, het zal in een volume van 5 – 10 milliliter zijn, één van normaal bloed en de andere van in het laboratorium gekweekt bloed.

De onderzoekers zeiden dat ze hopen dat de effecten van gekweekt bloed groter zullen zijn dan normaal, omdat normaal bloed een mengsel van kleine en grote rode bloedcellen bevat, en dit betekent dat ze binnen een periode van minder dan 120 dagen zullen worden vervangen. Het bevat verse en jonge leeftijd, wat betekent dat de ontvanger minder donaties nodig heeft en ook een lager bloedvolume.

Dr. Farooq Shah, de medisch directeur van het bloedtransfusieproces, zei dat het succes van dit experiment een oplossing zal bieden voor veel ziekten, aangezien het naar verwachting een effectieve behandeling zal zijn voor mensen met ziekten die regelmatige bloedtransfusies vereisen. zoals: sikkelcelanemie.

Dr. Farouk bevestigde ook dat er zeldzame bloedmonsters zijn, wat betekent dat het in sommige gevallen moeilijk is om een ​​identieke donor te krijgen, en daarom kan het bloedkweekproces in het laboratorium de oplossing zijn zonder de moeilijkheden van het zoeken naar een donor.

Wat betreft de methode voor het maken en kweken van bloed in het laboratorium, het begint met een normaal bloedmonster met een hoeveelheid van ongeveer een halve liter, vervolgens worden stamcellen opgejaagd die in rode bloedcellen kunnen veranderen door middel van magnetische korrels, zodat deze cellen worden gediagnosticeerd om grote aantallen rode bloedcellen te vormen.

Experts zeiden dat dit proces drie weken duurt en resulteert in ongeveer 50 miljard rode bloedcellen.

Previous post
HNO-Arzt gibt 6 Tipps, wie Sie Ihre Erkältung schnell in den Griff bekommen
Next post
Kaneel- en insulineresistentie – Webgeneeskunde Diabetes